среда, 15 апреля 2015 г.


Напередодні Великодня в Біляївській районній бібліотеці для дорослих був проведений майстер – клас «Створи диво власними руками». Участь у майстер-класі, що розгорнувся у читальному залі, прийняли  учні 9- х класів ЗОШ № 1 разом з класним керівником Самородською Іриною Миколаївною.

         Бібліотекар Боднар Л. А. познайомила присутніх із традиційними і нетрадиційними методами писанкарства, з легендами про писанку, презентувала розмаїття крашанок, дряпанок, мальованок, виготовлених в різних куточках України з використанням техніки декупаж, орігамі, прикрашання соломкою та ін.
         Бичкова Н. П. – художник нашої бібліотеки провела для присутніх майстер-клас з розпису писанки. Вона розповіла і показала які інструменти і матеріали використовуються, як підготувати саме яйце, які  фарби потрібні. Також пояснила, якими орнаментами розписувалися пасхальні писанки і значення кожного з них. Потім, разом з учнями Рогачко Вікторією та Бігун Олександром,
творили власні писанки. Позитивний настрій, який склався на майстер-класі дав велике натхнення зробити писанки для своїх близьких.





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми з радістю відповімо на всі Ваші питання!