пятница, 23 ноября 2018 г.

День гідності та свободи в Біляївській центральній районній бібліотеці
Відзначаючи цю подію, Біляївською центральною районною бібліотекою, проведена патріотична зустріч, присвячена Дню Гідності та Свободи - «Україна: Свобода, Незалежність, Гідність» для учнів одинадцятих класів Біляївської ЗОШ №1 з керівником по військовій справі Купрацевичем А.В.
Гостями заходу були учасники антитерористичної операції - мужні, сміливі, хоробрі, які не шкодуючи власного життя, захищають нашу країну: це, Сергій Петрович Нарусевич, Олександр Сергійович Варзар і Віталій Олександрович Філь. Емоційна і відкрита розповідь Сергія Петровича нікого не залишила байдужим. Сергій Петрович більш ніж три роки знаходився в зоні бойових дій. Відзначений багатьма нагородами та медалями. Він наголосив, що в армії для чоловіків головне - людяність, дружба, згуртованість.
Віталій Олександрович має професію водія. Він розповідав про достойне забезпечення нашою державою військовослужбовців всім необхідним, та свої обов`язки в зоні АТО і, що значить на війні братерство, підтримка, дружба.
Олександр Сергійович, наслідувач батьківської професії військового уже сам за покликом душі став віськовослужбовцем. Розповідаючи про службу в АТО підкреслив: « Я пішов захищати свою сім`ю, а також рідну Україну, яка є великою моєю сім`єю і не жалкую, тому що, придбав справжніх друзів».
Героїв Революції Гідності, воїнів – захисників, які загинули за світле майбутнє України вшанували хвилиною мовчання.
Для наших гостей була запрошена начальник Бюро безоплатної первинної допомоги Мосейчук Мая Анатоліївна. Вона розповідала про пільги, які можуть отримати в нашій Україні віськовослужбовці та учасники АТО.
Ми пишаємося нашими земляками – вони справжні Герої!












Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми з радістю відповімо на всі Ваші питання!