пятница, 13 марта 2020 г.

З роками бібліотечні працівники району сформувались у єдиний, цілеспрямований та досвідчений колектив. І це неодноразово підтверджується, коли фахівці збираються разом. Тут завжди панує співпраця та взаєморозуміння, є нагода обмінятися своїм досвідом. Це ще раз підтвердилось на черговому семінарі, тема якого була присвячена толерантності. Україна прямує до Європи, тому такі цінності як толерантність, доброта, терпимість, доброзичливість, співчуття повинні бути у кожної людини і саме бібліотекам необхідно виховувати такі цивілізовані почуття.
Розпочали семінар директор ЦБС разом з профспілковим комітетом, які поздоровили жінок з прийдешнім святом. Директор ЦБС Матієнко Г.М. нагородила працівників, що зайняли призові місця за участь у обласному конкурсі: це Блінду І.М. (с. Маринівка), Каменську Л.Б. (с. Нерубайське) та Рожнатову О.В. (с. Холодна Балка). На тему толерантності присутні прослухали консультацію, та методичні поради з переглядом відеороликів, що підготували фахівці ЦРБ Боднар Л.А. та Бухтоярова А.В.
Далі працівники бібліотек випробували себе у тренінгу на тему «Виховання толерантності як життєвої цінності». Цікаво і нестандартно провела заняття психолог районного відділу освіти райдержадміністрації Челпанова Віра Іванівна. Зразу ж Віра Іванівна налаштувала атмосферу доброти, взаєморозуміння, тому й з великим задоволенням учасники тренінгу взяли участь у різних вправах, мали можливість висловити свою думку, вникнути у різні ситуації та прикріпили на дерево Толерантності листочки про основні риси толерантної людини.
Велика подяка Вірі Іванівні за професійний підхід у своїй роботі та високе педагогічне вміння.
На завершення було презентовано книжкову виставку «Толерантність починається з тебе».





Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми з радістю відповімо на всі Ваші питання!